zondag 26 februari 2012

Adidas 11Pro SL

Doordat er de laatste weken veel nieuwe voetbalschoenen op de markt zijn gebracht is de Adidas 11Pro SL een beetje ondergesneeuwd. Toch denk ik dat deze ultralichte voetbalschoen meer aandacht verdient.

De 11Pro SL valt onder de categorie touch/control boots. Hij is volledig van kangaroo-leer en momenteel slechts in een rood-zwarte versie uitgebracht. Ondanks dat de schoen van leer is weegt hij slechts 180gram wat absoluut uniek is voor voetbalschoenen in zijn soort. Daarnaast is ook het innovatieve MiCoach systeem in de zool verwerkt, zodat je alles te weten komt over je afgelegde meters. De prijs deze elite voetbalschoen ligt rond de €180, en maakt dit dus een echte elite-voetbalschoen.

Momenteel zijn er nog geen bekende profvoetballers bekend die op deze voetbalschoen rondlopen, maar dit zal naar verwachting niet lang meer duren. Naar verwachting zullen er binnenkort een aantal nieuwe kleuren op de markt verschijnen, dus houd onze blog in de gaten voor ook het laatste nieuws omtrent deze schoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten